Відбулося засідання майнової комісії

20.12.2023

У ході підготовки до 39-ої сесії міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури під головуванням Оксани Максимюк.

Депутати розглянули одинадцять питань порядку денного, які стосувалися життєдіяльності громади. Зокрема, обговорили та рекомендували винести на розгляд сесії затвердження Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Рожищенської міської ради та комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» на 2024 рік (передбачений обсяг фінансування 1 млн 500 тис. гривень), Програми розвитку систем теплопостачання Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенської міської ради та комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» на 2024 рік з фінансовим ресурсом у сумі 980 тисяч гривень та Програми «Благоустрій Рожищенської міської територіальної громади» (8 млн грн).

Обговорили члени комісії і головний фінансовий документ громади на 2024 рік. Зокрема, зупинилися на головних дохідних та видаткових статтях бюджету.

Підтримали депутати напрацювання в громаді Реєстру об'єктів комунальної власності Рожищенської територіальної громади.

Заслухали та затвердили обранці громади звіт постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури, який представила голова комісії Оксана Максимюк, та план роботи Рожищенської міської ради на І півріччя 2024 року.

Поділитися: