Відбулося засідання "майнової" комісії

23.01.2024

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури під головуванням Оксани Максимюк.

Члени комісії розглянули вісім профільних питань. Серед них - передачу житлового будинку на баланс Підприємства житлово-комунального господарства та передачу основних засобів з балансу Рожищенської міської ради на баланс гуманітарного відділу Рожищенської міської ради.

Також члени комісії погодили передачу основних засобів, необоротних матеріальних активів з балансу Рожищенської міської ради на баланс новоствореного Управління «Центр надання адміністративних послуг» та соціального захисту населення Рожищенської міської ради.Обговорили обранці громади питання про затвердження детального плану території для розміщення та експлуатації будівель і споруд фермерського господарства за межами населеного пункту Малинівка; затвердження детального плану території виробничої забудови по вул. Гранична у Рожищі та надання дозволу на розроблення детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови по вул. Бандери Степана.

Усі обговорені проєкти рішень комісія рекомендувала винести на розгляд сесії міської ради.

Поділитися: