Відбулося засідання земельної комісії

22.11.2023

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам’яток та історичного середовища під головуванням Антоніни Клімчук.

Під час засідання опрацьовано звернення жителів громади про надання дозволів на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зміну цільового призначення земельних ділянок та інші.

Кожне звернення проаналізовано на відповідність вимогам земельного законодавства, за результатами чого були прийняті відповідні рішення та рекомендації.

Також обранці громади обговорили та підтримали внесення змін до Місцевої програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021–2025 роки.

Розглянули члени комісії і звернення жителів села Вишеньки Людмили Клімчук та Антоніни Карпук щодо оформлення останньою права власності на земельну ділянку, якою багато років користувалася сімя Людмили Клімчук, але земля не була належно оформленою. Комісія рекомендувала відділу земельних відносин міської ради надати відповідь на звернення відповідно до чинного законодавства, а заявницям – звертатися задля вирішення спору до суду.

Поділитися: