Відбулося засідання земельної комісії

18.12.2023

Відбулося засідання постійної комісії Рожищенської міської ради з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам’яток та історичного середовища. Провела засідання голова комісії Антоніна Клімчук.

Обговорили та підтримали члени комісії затвердження Програми «Безпечна Рожищенська міська територіальна громада» на 2024 рік та Програми охорони та раціонального використання земель Рожищенської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Під час засідання опрацьовано звернення жителів громади про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), виділення земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність, затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї), поновлення чи припинення договорів оренди землі та інші.

Кожне звернення проаналізовано на відповідність вимогам земельного законодавства, за результатами чого були прийняті відповідні рішення та рекомендації, більшість розглянутих проєктів рішень комісією рекомендовано затвердити на майбутній 39-ій сесії міської ради.

Також депутати підтримали надання дозволу на створення штучної (акумулюючої) водойми громадянину Сидорчуку С.С.

Окрім земельних питань, членами постійної комісії було розглянуто проєкт рішення про затвердження бюджету громади на 2024 рік, про який доповідала начальниця відділу фінансів Ірина Попова.

Також обранці громади затвердили звіт постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам’яток та історичного середовища Рожищенської міської ради, який представила голова комісії Антоніна Клімчук, та план роботи Рожищенської міської ради на І півріччя 2024 року.

Поділитися: