Відбулося засідання «земельної» комісії

22.01.2024

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам’яток та історичного середовища під головуванням Антоніни Клімчук.

Обранці громади обговорили затвердження детального плану території виробничої забудови по вул. Гранична в м. Рожище; надання дозволу на розроблення детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови по вул. Бандери Степана; затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), виділення земельної ділянки власнику земельної частки (паю).

Також члени комісії розглянули питання про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та в оренду та проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу земельних ділянок в оренду та в постійне користування.

Серед інших питань порядку денного підтримали на комісії проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з передачі права користування (оренди) двома земельними ділянками для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з правом оренди строком на десять років.

Загалом комісія рекомендувала на винесення та розгляд сесії Рожищенської міської ради усі розглянуті на засіданні питання.

Поділитися: