Відбулися навчання з питань ведення військового обліку та бронювання

02.03.2023

З початком повномасштабної війни питання ведення військового обліку на підприємствах чи організаціях набуло неабиякої актуальності. Це пов’язано з тим, що багато працівників мобілізовані, інші пішли добровольцями, хтось підписав контракт тощо. І завданням підприємства є правильно та своєчасно вести такий облік та у випадку потреби своєчасно подавати необхідні дані.

Останнім часом відбулися також зміни на законодавчому рівні. Тож важливість вивчення та роз’яснення питання ведення військового обліку, а особливо бронюванню військовозобов’язаних для забезпечення функціонування органів місцевого самоврядування, виконання мобілізаційних завдань, потреб ЗСУ та функціонування економіки критично-важливих підприємств як ніколи на часі.

Тож днями на базі Рожищенської гомади представники Другого відділу Луцького РТЦК та СП Дмитро Ковальов та Анна Бродосюк провели навчання з питань ведення військового обліку з керівниками та відповідальними працівниками установ, організацій, підприємств трьох громад – Рожищенської, Доросинівської та Копачівської.

По закінченні спілкування учасникам зустрічі було роздано інформаційно-роз’яснювальні буклети з питань цивільного захисту.

Поділитися: