Відбулися заходи з нагоди Дня Державного Прапора та Незалежності України

23.08.2024

Сьогодні, 23 серпня, в Рожищенській громаді відбулися урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України та 33-ій річниці з Дня Незалежності України.

Щоб віддати данину поваги символу держави та Героям, які полягли за незалежність, біля пам’ятного знаку Борцям за волю та незалежність України відбулося урочисте підняття Державного Прапора та покладання квітів.

Право підняти Державний Прапор України надали вихованці відділення легкої атлетики Рожищенської ДЮСШ, чемпіонці України Анастасії Середі та «Учневі року» Владу Миронюку (Рожищенський ліцей №3).

З нагоди відзначення державних свят міський голова Вячеслав Поліщук та представник Другого відділу Луцького РТЦК та СП Борис Омелянчук вручили відзнаки Головнокомандувача ЗСУ «За незламність» нашим землякам Анатолію та Павлу Романікам, Віталію Смалю, Андрію Мерчуку та Віталію Зуєві, яким довелося пройти ворожий полон.

Також Подякою міського голови нагороджені працівники медичної галузі - Віра Шимчій та Василь Гіляровський, комунальних служб громади - Євген Солоха та Наталія Шевчук.

За невтомну волонтерську діяльність та підтримку ЗСУ очільник громади нагородив жінок-волонтерів з вулиці Любомира Гузара (колишня Чайковського). На офіційне нагородження волонтерки не з'явилися, бо саме готували смаколики військовим, але візиту Вячеслава Поліщука та донату для військових зраділи.

Хвилиною мовчання пом'янули учасники заходу усіх загиблих Героїв, а у знак пошани їхнього подвигу поклали квіти до пам'ятного знаку Борцям за волю та незалежність України.

Слава Україні і слава нашим героям, які щодня виборюють нашу незалежність!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування