Відбувся Благодійний турнір з футболу пам’яті Степана Наконечного

28.11.2023

26 листопада на штучному майданчику КЗ «Рожищенська ДЮСШ» відбувся Благодійний турнір з футболу серед ветеранів пам’яті відомого рожищанина, футболіста, тренера, наставника, колишнього директора Рожищенської ДЮСШ Степана Федоровича Наконечного.

У відкритті турніру взяли участь Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук та дружина залюбленого у футбол талановитого тренера Раїса Наконечна. Теплими та щирими були їхні спомини про трудову і спортивну кар’єру Степана Федоровича, його талант як організатора футболу в місті, подякували організаторам за ідею проведення футбольного турніру.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять про Степана Федоровича Наконечного і всіх тих, хто поклав своє життя за нашу країну, її свободу і незалежність.

У напруженій боротьбі за кубок турніру боролося п’ять команд : ФК «Волошки» Ковельського району, ФК Маневицької ТГ, ветеран – Лучеськ м. Луцьк, ФК «Колос» м. Ківерці, ФК «Рожище».

За підсумками турніру кубок переможця вибороли футболісти команди Маневицької ТГ, друге місце посіла команда «Ветеран Лучеськ», третє - ФК «Волошки».

Господарі турніру, ФК «Рожище», набравши однакову кількість очок, розділили четверте місце з ФК «Колос».

Поділитися: