Відбувся огляд-конкурс читців «Мій любий краю»

25.02.2023

З нагоди відзначення 152-Ї річниці від дня народження Лесі Українки, видатної української поетеси, драматургині, громадської діячки, величного класика української літератури в КЗ «Центр культурних послуг» Рожищенської міської ради було проведено огляд-конкурс читців «Мій любий краю». Конкурс проводився з метою подальшого розвитку художнього читання, вдосконалення виконавської майстерності читців, збагачення художнього рівня репертуару творами патріотичної воєнної тематики та широкої популяризації творів Лесі Українки.

Члени журі були приємно вражені високим рівнем майстерності 19 юних і дорослих конкурсантів. Вірші декламувались артистично, емоційно, у музичному супроводі. Яскравість та емоційність їх виконання не залишила в залі нікого байдужим, що підтверджувалося щирими оплесками глядачів.

Переможцями стали:

І категорія:

ІІІ місце - Соломія Фенюк (читець Будинку культури-філії с.Рудка-Козинська)

ІІ місце - Мар'яна Завірюха (читець клубу-філії с.Крижівка)

І місце - Єлизавета Мосюк (читець Будинку культури-філії с.Сокіл)

ІІ категорія

ІІІ місце - Анна Шлапко (читець клубу-філії с.Носачевичі)

ІІ місце - Софія Патюк (читець клубу-філії с.Вишеньки)

І місце - Анастасія Шинкарук (читець Будинку культури-філії с.Рудня)

ІІІ категорія:

І місце - Галина Ващук (читець Будинку культури-філії с.Навіз).

Всіх учасників конкурсу привітала, подякувала та вручила відзнаки директор Центру культурних послуг Наталія Патійчук. Вітаємо переможців та учасників конкурсу, бажаємо нових перемог та творчого злету!

Поділитися: