Вітання міського голови з Днем фізичної культури і спорту

11.09.2021
Вітання міського голови з Днем фізичної культури і спорту

Шановні вчителі фізичної культури, тренери, керівники спортивних клубів, спортсмени, ветерани спорту, шанувальники й уболівальники спорту, організатори та прихильники фізкультурно-спортивного руху Рожищенської громади, всі, для кого зайняття спортом стало невід’ємною частиною життя.

Щиро вітаю вас зі святом здоров'я, гарту, сили, краси та мужності – Днем фізичної культури і спорту, що відзначається щорічно у другу суботу вересня та об’єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій, інтересів.

Всі ви своєю діяльністю популяризуєте здоровий спосіб життя та формуєте здорову націю, цілеспрямованих людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям та внукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом.

Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість і енергію, а також відчуття вічної молодості.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, великої вдачі, наполегливості, сили волі, вдалих стартів та перемог!

З повагою – Рожищенський міський голова Вячеслав ПОЛІЩУК

Поділитися: