Вітання з Днем Незалежності Польщі!

11.11.2023

Від імені апарату міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та усієї Рожищенської громади щиро вітаю з найбільшим державним святом - Днем Незалежності Польщі - громади наших польських партнерів - Слупського та Грубешівського повітів, гмін Мелґєв та Камєнна Ґура.

Польський народ століттями відстоював свою незалежність. Але завдяки єдності, згуртованості та наполегливій праці зумів не лише здобути волю, а й збудувати сучасну європейську державу.

Польща першою визнала незалежність України у 1991 році, першою подала руку допомоги українцям і з початком повномасштабної війни. І ми високо цінуємо таку солідарність та допомогу, бо відчуваємо цю підтримку не лише на рівні уряду, а й на рівні польських громад, звичайних людей.

Щиро вдячні нашим польським друзям та партнерам за співпрацю, за допомогу у відстоюванні суверенітету і територіальної цілісності України.

Сподіваємось, що і надалі будемо разом як у боротьбі з російським агресором, так і на шляху реалізації євроінтеграційного курсу, поглиблення співпраці як між нашими країнами, так і між нашими громадами.

Wszystkiego najlepszego z okazji Święta Niepodległości Polski!

Zwycięstwo będzie nasze! Dziękuję za wsparcie! Niech żyje Polska!

З повагою - Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук

Поділитися: