Військові знову потребують нашої допомоги. Збір на авто

30.12.2022

Оголосили збір на авто для наших земляків з 2 батальйону 14 бригади, які нині стримують ворога у Харківській області під Куп’янськом. Скажете: «Нема коштів». Але ми тут, в тилу, повинні віддати останнє, аби підтримати наших вояків, аби мати можливість спокійно спати. Не так важлива сума внеску, як бажання допомогти. І тоді разом нам все вдасться.

«ПОТРІБНА ДОПОМОГА! Знаю, що вже понад 10 місяців стрічки соцмереж переповнені проханнями про допомогу. Але прийшла пора і мені звернутися з таким проханням.

Запитаєте: чому так багато постів про збори? Справа в тому, що наші хлопці були направлені в різні підрозділи і всі вони потребують авто.

Дорогі друзі, родичі, знайомі, земляки прошу допомогти зібрати кошти на авто для 14 бригади 2 батальйону, що зараз під Куп'янськом. В якій стоїть на захисті нашої землі мій чоловік, житель села Ольганівка Віктор Собковський, та його побратими.

Вартість автомобіля 150 000 гривень.

Знаю, що втомилися, знаю, що з коштами сутужно. Але все ж вірю в силу єдності наших людей. 5,10,20 гривень і назбираємо відповідну суму», - написала у соцмережі дружина нашого воїна-земляка.

Не будьмо байдужими! Наближення перемоги – це обов’язок кожного з нас.

Номер карткового рахунку для пожертв 5168 7520 8168 0731,

Орнела Собковська (Казановська), дружина захисника.

Поділитися: