Які питання життя громади вирішували на черговому засіданні виконавчого комітету?

31.07.2023

У Рожищенській міській раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Вячеслав Поліщук.

Члени виконкому розглянули та обговорили двадцять питань порядку денного щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Зокрема, про підсумки виконання бюджету громади за перше півріччя 2023 року інформувала начальниця фінансового відділу Ірина Попова. Вона зазначила, що дохідна частина загального фонду бюджету територіальної громади за власними надходженнями та прирівняними до них платежами виконана на 119,62 відсотка, а дохідна частина загального фонду в цілому з врахуванням міжбюджетних трансфертів виконана на 107,26 відсотка.

Також члени виконкому підтримали внесення змін до місцевих програм - фінансової підтримки комунальних підприємств та Комплексної програми соціального захисту населення,підтримали прийняття Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Рожищенської територіальної громади.

Одноголосно члени виконкому підтримали рішення про надання дозволів на встановлення меморіальних дошок Героям російсько-української війни на будівлях навчальних закладів у Носачевичах, Духчі та Топільному.

Також було обговорено та погоджено членами виконкому встановлення нових тарифів на вивіз твердих побутових відходів.

Відповідно до рішення членів виконавчого комітету, розширили перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Рожищенської міської ради. Це нова послуга «Єдине вікно «Ветеран» та доповнили перелік у розділі «Послуги у сфері будівництва та архітектури».

Під час засідання виконавчого комітету було ухвалено ряд інших рішень, що стосувалися захисту прав дітей, благоустрою, надання соціальних послуг жителям громади похилого віку та інших актуальних питань життєдіяльності громади. Усі ці рішення відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Поділитися: