З Днем Соборності України, шановна громадо!

22.01.2024

22 січня український народ відзначає одну з визначальних дат своєї історії - день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, день об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

День Соборності - потужний рушій у щоденному протистоянні російському агресору, адже він нагадує про найголовніший урок нашої спільної історії: лише в єдності – сила.

І це має розуміти кожен з нас та докладати максимум зусиль задля допомоги та підтримки наших захисників, задля наближення Перемоги.

Завдяки героїчності, незламності та стійкості нашого народу, наших мужніх воїнів ми продовжуємо боротися з ворогом та йти до Перемоги, бо маємо гідний приклад наших дідів, які змогли об’єднати Україну.

Нехай кожен з нас збереже силу духу, непохитну віру в Перемогу, усвідомлення найголовнішого: Україна є і буде вільною європейською державою.

Віримо в майбутнє рідної країни! Єднаймося та спільно йдемо до Перемоги!

Вічна та світла пам'ять Героям, які віддали життя за свою країну! Честь і слава захисникам України, які захищають нас та борються з російським загарбником!

З повагою – голова Рожищенської міської ради Вячеслав Поліщук

Поділитися: