З професійним святом вітали музейників

18.05.2023

18 травня, у Міжнародний день музеїв, за традицією, для відвідувачів проводяться безкоштовні виставки та інші культурні заходи. Не став винятком і Рожищенський історико-краєзнавчий музей, працівники якого цього дня запросили школярів на народознавчу годину "Вишиванка - український оберіг", представили на огляд відвідувачів виставку "Наші обереги - вишиванки й рушники", етно-фотозону "Вишита Україна".

Юні відвідувачі музею з цікавістю слухали розповіді про звичаї, пов'язані з мистецтвом вишивки, про виникнення свята української вишиванки, залюбки оглядали експонати та фотографувалися.

А також рожищенські музейники приймали вітання з професійним святом від головного спеціаліста з питань культури гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Оксани Пашковської та директор КЗ "Центр культурних послуг" Наталія Патійчук.

Вони подякували працівникам Рожищенського музею за натхненну працю й вірність професії. Побажали їм творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, благополуччя і достатків, здоров'я і щастя, непохитної віри в Перемогу та світле майбутнє України.

Поділитися: