Захисники вручили Подяку Рожищенській міській раді

30.06.2022

Слова вдячності Рожищенській міській раді, а особливо, працівникам ЦНАПу на чолі з керівницею Людмилою Пархомчук, які від початку повномасштабної війни в Україні, волонтерять та допомагають воїнам ЗСУ та переселенцям, надійшли від бійців третього взводу другої роти «Батальйону «Чайка».

Військові дякують за допомогу підопічним КУ «Київський геріатричний пансіонат» та жителям ЖК «Чайка».

«Ваша безкорислива праця на користь громади в ці тяжкі часи підносить дух, допомагає відволіктися від моторошних реалій, оберігає мирне життя й дарує щасливе дитинство дітям. Завдяки таким ініціативним і відданим Україні громадянам, як ви, на наших дітей і країну чекає дійсно чудове, квітуче й велике майбутнє. Разом ми переможемо!», - йдеться у тексті подяки.

Як зазначила Людмила Вікторівна, подякою були приємно вражені, хоча працюють не заради похвали.

«Мені здається сьогодні кожна людина розуміє, що тільки разом, тільки підтримуючи свою армію та тих, хто не від добра був змушений покинути свій дім та тікати від війни, ми можемо досягти перемоги. В свою чергу хочу подякувати усім тим людям, які приносили до нас продукти, матраци, одяг, все необхідне, інколи віддавали останнє, аби допомогти потребуючим. Впевнена, Бог віддячить кожному за добро», - додає керівниця ЦНАПу.

Поділитися: