Запрацював онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків

01.12.2023

Сайт безкоштовний, анонімний та працює цілодобово. Його можна знайти в:

Психологічна підтримка у форматі онлайн-спілкування покликана допомогти чоловікам стабілізувати свій емоційний стан, знайти внутрішні ресурси для виходу зі складних ситуацій та усвідомити проблемні аспекти поведінки.

Кожен чоловік може звернутися по консультацію в чат один раз на добу з тривалістю консультації до 90 хвилин. Операторами/-ками є кваліфіковані психологи/-ині з багаторічним досвідом.

Писати чоловіки можуть з будь-яких питань, що викликають стрес: проблеми на роботі чи стосунках, переживання через війну, складнощі у регуляції гніву тощо.

У жовтні 2022 року запустили роботу безкоштовної анонімної та цілодобової лінії психологічної підтримки для чоловіків за номером 2345. За більш ніж рік роботи психологи/-ині прийняли понад 9200 дзвінків. Аби чоловіки мали більше можливостей для звернення по підтримку, команда проєкту вирішила створити онлайн-чат у доповнення до гарячої лінії.


Робота гарячої лінії та чату забезпечується UNFPA у співпраці з Інноваційні соціальні рішення за фінансової підтримки уряду Великої Британії British Embassy Kyiv

Поділитися: