Земельні питання розглянули на засіданні постійної депутатської комісії

30.01.2023

27 січня 2023 року в приміщенні Рожищенської міської ради працювала постійна депутатська комісія з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам'яток та історичного середовища, на порядок денний якої було винесено десять питань. Провела засідання заступниця голови комісії Лілія Алієва.

Запропонований порядок денний, зважаючи на заяви, які надійшли від жителів громади, члени комісії доповнили ще кількома питаннями.

Депутати розглянули проєкти рішень, які плануються до розгляду на засіданні чергової сесії Рожищенської міської ради.

Під час засідання опрацьовано та підтримано звернення жителя громади Валерія Куденчука на створення штучної (акумулюючої) водойми на земельній ділянці, яка знаходиться у його власності, надано дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (приміщення магазину у с. Валер'янівка), затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ПрАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» та інші.

Також присутні на засіданні комісії депутати розглянули питання про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання земельних ділянок в оренду ТЗОВ «АГРО ЗАХІД», про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок ПрАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО», про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) та інші земельні питання.

Підтримали члени комісії і затвердження складу громадської ради при Рожищенській міській раді.

Як результат злагодженої роботи депутати ухвалили відповідні рішення з усіх питань порядку денного.

Поділитися: