Жителі Кобча вітають старосту Дмитра Кисіля з прийдешнім святом і дякують за взаєморозуміння та підтримку

13.01.2023

З нагоди прийдешнього свята святого Василія Великого мешканці села Кобче дякують своєму старості Дмитру Васильовичу Кисілю за його турботу і самовіддачу щодо вирішення потреб жителів села і шлють найщиріші вітання.

За словами жителів Кобча, хоч прийшов Дмитро Васильович на цю посаду порівняно нещодавно, але вже зміг зорієнтуватися і вникнути в суть проблем та потреб сільських жителів. Усі, хто проживає в селі Кобче, відгукуються про Дмитра Васильовича лише позитивно, а особливу вдячність висловлюють люди похилого віку, одинокі, ветерани та вдови загиблих ветеранів. Цим людям староста приділяє достатньо уваги: відвідує, цікавиться потребами і по можливості завжди допомагає, ніколи не забуває привітати зі святами і вручити подарунок, просто поспілкуватися, має терпіння вислухати і розрадити.

Відчувають підтримку і допомогу Дмитра Васильовича і наші захисники в ЗСУ. Він нікого з них не обділив увагою, розумною порадою і допомогою в пересиланні необхідних речей та продуктів, опікується їх дітками, доки батьки захищають її Україну.

«Ми усі: військові, їх батьки, мешканці села Кобче, від душі щиро вдячні Вам, Дмитре Васильовичу, за добрі справи та нелегку працю заради благополуччя нашого села та всіх його мешканців! Хай Вас і Вашу сім’ю оберігає Господь і дарує здоров’я, достаток, успіхи у роботі та якнайшвидшу перемогу Україні над ворогом!» - такі щирі побажання висловила на адресу старости від імені жителів села Кобче Тетяна Бартошик.

Поділитися: