Зі святом, дорогі наші мами!

14.05.2023

Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою безмежну любов і вдячність за все, що зробили і роблять для нас наші мами, за їх терпіння і доброту, за недоспані ночі, за мудрі поради та підтримку, бо ми зобов'язані їм найголовнішим - появою на світ. Щире "спасибі" вам, наші найдорожчі!

Сучасна жінка - мати України є уособленням не лише краси, кохання та материнства, а й надзвичайної сили духу, мужності та терпіння. В суворих умовах бойових дій наші жінки, мами стали на захист рідної землі пліч-о-пліч з чоловіками і на "відмінно" виконують найскладніші військові завдання.

Жінки – матері - воїни, які віддали своє життя заради Батьківщини, навіки залишаться в пам’яті народу та наших серцях.

Доземний уклін матерям, які виховали синів-Героїв, які віддали життя у боротьбі з російським агресором. Хай береже вас Господь і додасть сили та терпіння жити з цим болем.

Висловлюю слова вдячності кожній жінці - матері, яка чекає свого сина чи доньку з вогняного пекла російсько-української війни. Хай живими та неушкодженими повернуться ваші діти, аби передчасно не сріблила вам скроні сивина, аби не ятрила серце постійна тривога.

Хай почує Господь молитви українських матерів і поверне мир Україні!

З повагою - Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук

Поділитися: