У різних куточках Рожищенської громади долучилися до плетіння маскувальних сіток. ФОТО

28.02.2022

В будинку дитячої творчості вже третій день працівники закладу та всі небайдужі плетуть маскувальні сітки для військових. Згодом своєрідну естафету перейняли чотири міські ліцеї та Топільненський, а також сільські клуби.

Як повідомив начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава, в багатьох школах громади збирають тканину для маскувальних сіток, яку привозять у Рожище.

«Третій день ми в БДТ плетемо сітки та почали робити таблички на блокпости. Допомагають у цьому жителі міста, але рук не вистачає, як і тканини. Якщо у когось вдома є речі, які вам не потрібні, приносьте. Дуже потрібна неяскрава легка тканина зеленого, сірого, коричневого, чорного кольорів», – звертається до жителів Рожищенської громади директорка будинку дитячої творчості Оксана Максимюк.

Плести сітки також починають у залі засідань Рожищенської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Рожище, вул. Грушевського, 12, 2-й поверх (приміщення ЦНАП). Приносьте тканину темних кольорів, сітки і долучайтеся до дуже необхідної на сьогоднішній день справи.

Читайте також: Формуємо списки жителів громади, які готові прийняти біженців

Як у Рожищі облаштували укриття. ФОТО

Поділитися: