7-й день війни: жителі громади продовжують активно збирати продукти і плести сітки. ФОТО

02.03.2022

Протягом тижня з різних куточків Рожищенської громади у відділ «Центр надання адміністративних послуг» люди привозять готову їжу, консервацію, крупи, консерви, медикаменти, постіль, ковдри, матраци, теплі речі, засоби гігієни та багато іншого.

Щодня всі небайдужі сортують усе, а також пакують провіант у вантажівки та буси, які перевозять необхідне у Житомир та Київ.

«Щиро вдячний жителям нашої громади, які активно долучаються до збору медикаментів, продуктів, одягу, засобів гігієни, необхідних речей для військових, для територіальної оборони, для біженців та тих українців, які змушені перебувати в укриттях. Спасибі й тим, хто зранку до ночі плете маскувальні сітки. Безмежне ДЯКУЮ нашим воїнам, які стоять на захисті нашої держави! Вкотре переконуюся, що наші люди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує і готові стати пліч-о-пліч, щоб зупинити ворога. Разом – ми сила! Слава Україні! Героям Слава!» – звертається до всіх активістів міський голова Вячеслав Поліщук.

Збір необхідного триває. Зокрема потрібні: готова їжа, хліб, консервація, вода бутельована, чай, кава, цукор, печиво, солодощі, олія, сухофрукти, крупи, макарони, консерви (м'ясні, рибні, овочеві), картопля й овочі, теплі речі, ковдри, подушки, засоби гігієни, тощо.

«Для пакування готової їжі нам потрібні пластмасові відра та коробки-«бананки». Просимо не передавати консервацію у 3-літрових банках, наприклад, компоти, їх непрактично і важко транспортувати», – повідомила начальниця відділу «ЦНАП» Людмила Пархомчук, яка курує пунктом збору.

Нагадуємо, все необхідне треба привозити за адресою: м. Рожище, вул. Грушевського, 12 (приміщення ЦНАП) або у ТЦ «Теплоцентр» (вул. Шевченка, 1).

Читайте також:

Поділитися: